Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

ELÄMÄN SIIVET

Käyttäytykäämme kunnioittavasti ja kohteliaasti ja pitäkäämme kirosanat epätoivottuina vieraina :) Suoramainostus kiellettyä!

Takaisin

Vieraskirja  1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Sonya
Kotisivut: http://vechnost.suntuubi.com/

17.07.2019 18:38
Tervehdys Vechnostin saarelta, linkinvaihtaja!
Pitkään nimellä Blackrose toiminut sivustomme on vihdoin suorittanut mahtipontisen ja suuruuden hullun remonttinsa loppuun, ja on onnistuneesti muuttanut uuteen osoitteeseen http://vechnost.suntuubi.com. Jos haluatte yhä jatkaa linkinvaihtoa, päivittäkää ihmeessä nimi ja osoite! Ilmoitattehan siitä myös vieraskirjassamme, jotta osaamme lisätä linkkinne omille listoillemme.

Erinomaista loppukesää, toivottavasti kuulemme teistä vielä!

Terveisin, Sonya & Harley & muu Vechnostin väki

Nimi: Diiah
Kotisivut: http://newrise.gingaplace.fi/

21.09.2016 20:53
Olemme päättäneet sulkea New Risen. Sen voi poistaa linkkilistalta. Kiitos kuluneista vuosista!

♥:lla Diiah

Vastaus:

Ikävä kuulla, mutta kiitos ilmoituksesta ^^

Nimi: riesa
Kotisivut: http://underworldsya.proboards.com/

08.03.2016 18:58
Underworld on lopettanut! Kiitoksia linkinvaihdosta, meidän linkin voi poistaa. Foorumilla lisätietoa lopetuksen syistä.

Vastaus:

Asia selvä! :3

Nimi: Sonya
Kotisivut: http://www.blackrose.suntuubi.com/

21.12.2015 21:26
♪ Niityllä lunta, hiljaiset kadut
Taakse jo jäänyt on syksyn lohduttomuus ♫

Täältä etelästä kylläkin puuttuu tuo lumi, mutta eipä se joulumieltä häiritse. Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2016!

Rakkaudella linkinvaihtolaisilleen toivottaa,
Blackrosen väki

PS. Blackroselle on kyhäilty hienot uudet bannerit, joita löytyy nyt myös muutamassa eri koossa. Ihanaa, jos jaksaisit lisäillä sellaisen! :3

Vastaus:

Oii, kiitokset samoin! ^^

Nimi: Rame
Kotisivut: http://suckers.ikirouta.net/

30.09.2015 16:11
Hei,
ollaan vähän päivitelty entistä Bloodsuckers-foorumiroolipeliä, jonka kanssa olette linkinvaihdossa. Ropen nimi on nyt muuttunut lyhyemmäksi ja ytimekkäämmäksi, joten kannattaa päivitellä, nykyään siis pelkkä Suckers RPG.

Terveisin,
Rame

Vastaus:

Selvähän se, päivittelemme heti pikimmiten ^^

Nimi: Anttu
Kotisivut: http://anttu.net/deadend/

13.09.2015 19:35
Heippa!

Ilmoittelen Dead Endin muuttaneen ja linkkiä voi siis ehtiessään päivitellä~

Mukavaa syksyä! :>

Vastaus:

Ehtoota o/

Päivittelenkin linkin heti ^^

Ja kiitos samoin myös sinnekin :)

Nimi: Rastas

11.05.2015 07:48
Ei tuo mitään, pistäkää vaan impro kuuden porukalla käyntiin ;3 Jos tänne joskus sit haetaan lisää kirjoittajia niin voin koettaa liittymistä.
Hyviä jatkoja improlle!~

Vastaus:

Oletko nyt ihan varma, ettet halua jo nyt? :D

Nimi: Rastas
Kotisivut: http://kirjorastas.deviantart.com

07.05.2015 19:58
Äh! xD Meni nyt se viimeinenkin paikka, jota tuossa silmäilin. Mulla oli hahmo jo useamman viikon suunnitteilla, mutta omapahan oli vikani, kun en sitä tehnyt valmiiksi ajoissa.
Joka tapauksessa, mielestäni tällä improlla on ihana idea, ja tuo piirtämisen sijasta kirjoittaminen on kanssa tosi omaperäisesti keksitty. owo
Jään kyllä seuraamaan tätä improa, ja odotan jo ensimmäistä sivua!

Vastaus:

Ooh, olenpas hätäinen 8D Mutta jos haluat, voit tulla mukaan vielä, kyllä seitsemännellekin sijaa löytyy ^^

Ja kiitos kiitos, itse olen kokenut tuon improsarjakuvan vähän hankalaksi, kun itsellä hyvin jääräpäinen piirtopöytä + piirtotyyli ei suostu asettumaan aloilleen vuorojen välillä ja pitäähän sitä kirjoittamistakin harjoittaa, niin oli pakko pistää tarinaimpro pystyyn :D

Nimi: Ninjis

07.05.2015 10:35
No voihan! Anteeksi peräkkäiset viestit, mutta suntuubi näköjään heittelee noita välilyöntejä noihin linkkeihin. :/ Eli ota vaikka tosta ekasta linkistä tuo välilyönti pois tuolta s ja f välistä niin pitäisi näkyä. Pahoitteluni ~

Vastaus:

Juu, alkoi näkyä eikä haittaa ollenkaan ^^

Nimi: Ninjis

07.05.2015 10:30
Kuvaan tuli näköjään yksi mystinen välilyönti, mutta tässä pitäisi olla toimiva linkki:

http://orig04.deviantart.net/4ee0/f/2015/126/7/2/tyler_reffi _by_ninjiss-d8sf18f.png

Vastaus:

Sainkin sen toimimaan :D

Nimi: Ninjis
Kotisivut: http://ninjiss.deviantart.com/

07.05.2015 10:25
Here he is ~
Toivottavasti kelpaa. 8)

- - - - - - - - - - - - - -

Nimi: Tyler ”Ty”
Sukupuoli: Uros
Laji: Jaguaari, melastinen värimuunnos

Ulkonäkö:
Ty on rakenteeltaan hyvin lajinsa omainen, hiukan raskas, mutta voimakas. Pojun lihaksisto on kehittynyt jo kohtalaisen voimakkaaksi nuoresta iästä huolimatta, johtuen aktiivisesta liikkumisesta. Erityisesti takajalat ovat kehittyneet hyvin ja mahdollistavat voimakkaat loikat. Tyn jalat taas ovat melko lyhyet ja tanakat. Tassut ovat suuret ja leveät ja kynnet ovat pitkät sekä terävät. Häntä on pitkä ja auttaa tasapainoiluissa oivallisesti. Selän ja erityisesti hartioiden lihakset ovat vielä melko heikot, johtuen siipien vähästä liikutuksesta, vaikkakin Ty liikuttelee siipiään sen verran kuin voi joka päivä. Niska ja kaula on jykevä jaksaen kannatella pantterin raskasta päätä. Tyn pää on melko leveä ja pyöreä. Kuono ja eritysesti leuat ovat pojulla erittäin vahvat. Tyn siivet ovat suhteellisen lyhyet pojun kokoon nähden. Siivet ovat jo pitkälle kehittyneet, sulat ovat kiinteät ja tiiviit. Tyn vasen siipi on pahoin vahingoittunut ja siihen on sidottu tukeva valkoinen side. Muuten molemmat siivet on sidottu tiukasti useammalla paksulla nahkanauhalla. Siivet on sidottu siipikohtaisesti, joten Ty pystyy liikutella siipiään hieman, mutta hänellä ei ole mahdollisuutta levittää niitä. Päässään nuori jaguaari kantaa vihreä huivia.
Tyn turkki on melko lyhyttä, mutta tiivistä. Se hylkii hyvin tuulta ja vettä, mutta kastuessaankin kuivuu nopeasti. Laadultaan turkki on pehmeää ja kiiltävää. Tyn turkki näyttää tasaisen mustalta, mutta oikeanlaisessa auringonvalossa turkista voi erottaa hänen täplänsä. Korvan sisustat ovat aavistuksen vaaleammat muuhun turkkiin nähden. Kirsu ja anturat ovat mustat. Tyn silmät ovat vaaleahkon ruskeat.

Luonne:
Onnettomuutensa jälkeen (kts. menneisyys) Tysta tuli erittäin katkera ja kapinallinen. Nuorelle, jolle siivet ovat aina olleet intohimo ja tuntuneet unelmien lahjalta kirouksen sijaan, ovat muuttuneet hänen unelmansa romuttavaksi taakaksi. Nykyisin Ty uskoo siipien olevan kirous ja vihaa niitä. Tai ainakin hän väittää niin. Oikeasti hän rakastaa siipiä ja lentämistä, mutta katkeruus menetystä taidosta saa hänet käyttäytymään huonosti. Kaikki tehtävät ja puheet lentämisestä saa Tyn masentuneeksi. Ty on aina ollut huono noudattamaan sääntöjä, mutta nykyisin tilanne on vain pahentunut. Hän kapinoi vastaan ja tekee asiat juuri niin kuin itseleen parhaaksi näkee – tai vaihtoehtoisesti vain häipyy paikalta jos siltä tuntuu. Ty ajautuukin ongelmiin tuon tuosta luonteensa ja tekemistensä vuoksi. Ty on jääräpäinen uros, eikä mielellään myönnä olevansa väärässä vaan seisoo sanojansa takana. Hän ei tykkää tulla komennetuksi ja käskytettäväksi, jolloin hän alkaa väitellä. Ty ärsyyntyy helposti, mutta suuttuu vain harvoin. Hänellä menee aikaa leppyä, mutta joskus hän saattaa antaa asian olla nopeastikin. Mutta jos joku provosoi Tyta kunnolla, eikä hän muista hiiltyessään hillitä itseään, saattaa vahinkoja tapahtua. Kunnolla suuttuessaan Ty saattaa olla impulsiivinen ja näin ollen jopa vaarallinen, koska silloin hän toimii ennen kuin ajattelee ja pahimmassa tapauksessa saattaa hyökätä. Tyn purema voi aiheuttaa pahoja vammoja erittäin voimakkaiden leukojen vuoksi (jaguaarit tappavat saaliinsa musertamalla niiden kallon). Yleensä tilanteen tajutessaan poika pakenee paikalta ja välttelee. Kaikesta huolimatta ei poju kuitenkaan ole läpensä paha, muttei vain näytä herkempää ja syvällisempää puolta itsestään kuin vain erittäin harvoille ja valituille. Siksi hänestä saakin melko kovan ja välinpitämättömän kuvan. Nyrpeästä luonteestaan huolimatta saattaa poju hymyilläkin. Yleensä hän hymyilee tuttua ilkikurista virnettään, tehtyään jonkin käytännönpilan tai kepposen. Ty pitää toisten kustannuksella pilailusta, muttei voi sietää jos joutuu itse sellaisen kohteeksi. Johtuen siitä, että hän oikeasti omaa huonon itsetunnon eikä kestä nöyryytyksen tuomaa tunnetta. Ty kuitenkin tulee toimeen useiden persoonien kanssa, jotka vain vähänkään jaksavat hänen oikukasta luonnettaan. Jos Ty löytää todellisen ystävän, johon hän pystyy luottamaan sata prosenttisesti, saattaa hän paljastaa olevansa herttainen, kohtelias ja ajattelevainen pantteri.

Menneisyys:
Ty syntyi arvostettuun, mutta kohtalaisen pieneen sukuun Stelvan reunamilla. Hänen äitinsä Calia ja isänsä Theome ovat molemmat hyvin koulutetuissa ammateissa, jonka takia heidän käytöksensä oletetaan olevan moitteetonta. Tyn isosisko ja perheen esikoinen Cenia kasvoi täysin perheen odotusten mukaan ja tuo suurta ylpeyttä perheelleen ja suvulleen. Asiat hieman muuttuivat Tyn syntyessä. Ty oli pienestä pitäen touhukas ikiliikkuja, joka halusi aina tutkia maailmaa. Hänen oli jo pentuna vaikea totella käskyjä, mikä taas hankaloitti perheen elämää. Tyn vanhemmat alkoivat olla tiukempia Tyta kohtaa ja usein huokailivat miksei hän voisi olla kuin siskonsa. Ty ei pitänyt siitä, että häntä verrattiin joka asiassa perheen kultalapseen Ceniaan. Lopulta Tyn käytös vain voimistui ja vanhemmat tuntuivat olevan yhä voimattomampia pitämään nuoren pantterin alun aisoissa. Samaan aikaan Ty oli alkanut kiinnostua yhä enemmän ja enemmän siivistään ja lentämisestä. Hän saattoi tunti tolkulla katsella aikuisia, joiden siipiä ei ollut enää sidottu ja kuinka he käyttivät siipiään työssään. Ty oli kuullut siivistä puhuttavan kierona kirouksena, muttei itse nähnyt siipiä minään muuna kuin upeimpana asiana maailmassa. Hänen haaveenaan oli oppia lentämään ja toimia vaikka viestien välittäjä kaupungin osien välillä, kunhan vain saisi lentää. Kerran hän sai älynväläyksen ja päätti korkeimman kallion, korkeimman puun oksille ja kokeilla lentämistä itse. Olihan hän nähnyt miten kokeneet aikuiset vähän räpyttivät siipiään ja liitivät, eihän se nyt voinut kovin vaikeaa olla. Ty irrotti siipinauhansa ja loikkasi. Hänen epäonnekseen, ilman minkäännäköistä tekniikallista osaamista ja siipien käyttöä, poika mätkähti erinäisten kivien ja oksien kautta maahan. Ty oli törmäyksestä menettänyt tajuntansa ja murtanut vasemman siipensä ja vahingoittaen myös hieman oikeaa siipeä. Sattumalta erän ohikulkija oli äkännyt maassa tuskallisesti vaikeroivan jaguaarin ja hälyttänyt apua. Lääkärissä Ty siivet yritettiin korjata, mutta lääkäri sanoi ennusteen olevan huono. Oli todennäköistä, ettei Ty koskaan enää lentäisi. Se, jos mikä, mursi pojan totaalisesti. Hänen ainoa oikea unelmana oli romuttunut. Tyn onnettomuuden jälkeen pojan siivet sidottiin tiukemmin ja häntä sätittiin siipikoodin rikkomisesta. Juuri hänenlaistensa nuorien takia kaikkien nuorten siivet sidottiin, hänelle kerrottiin. Masentuneena Tysta alkoi tulla välinpitämätön eikä hänellä ollut enää kunnollisia tavoitteita elämässään. Samaan aikaan Tyn sisko Celsea menestyi ja sai kunniaa ja arvostusta koko suvulta, hänen toimiessa suvun häpeäpilkkuna.

Muuta:
Tykkää kiipeillä ja loikoilla korkeilla paikoilla, erityisesti puissa. Ty tykkää myös syödä ateriansa korkealla. Kuumina päivinä tykkää myös uimisesta. Ty on aikalailla kateellinen menestyjä siskolleen, joten ei tule toimeen tämän kanssa kovin mallikkaasti. Esittäytyy kaikille kutsumanimellään Ty, ainoastaan hänen perheensä käyttää pojan oikeaa nimeä Tyler.

Kuva: http://orig04.deviantart.net/4ee0/f/2015/126/7/2/tyler_reffi_by_ninjiss-d8s f18f.png

Vastaus:

Hoo, tietty kelpaa! :D Ja siut on nyt hyväksytty mukaan, joten nyt päästään jo tarinan pariin. ^^ Heittelen Tyn tiedot hahmo-sivulle, jos nettini sen suo :D

Nimi: Alcripden
Kotisivut: http://www.alcripden.arkku.net/

06.05.2015 23:45
Tulin tännekin ilmoittamaan, että Kätketyn linkin voisi päivittää tähän ajankohtaisempaan! xD

Vastaus:

Hoo, se on pitänyt tehdä jo aikoja sitten, mutta päivitetään nyt, parempi myöhään kuin ei milloinkaan! :D

Nimi: Sussur
Kotisivut: http://sussurchan.deviantart.com/

29.04.2015 18:26
Venähtikin tavallista pidemmäksi kuin suunnittelin, sitten tulikin yhtäkkiä hirveä puuska lähteä kirjottamaan tietoja lomakkeeksi 8D

[http://i1029.photobucket.com/albums/y355/pokelandi/RefSheets/Rhodo TRANSPARENT_zpsuckdd68r.png~original]
Nimi: Rhodo
Sukupuoli: Naaras
Laji: Lumileopardi
Ikä: Noin 2-vuotias
Ammatti: Kirjailija

Ulkonäkö:
Lumileopardi on lajin edustajakseen varsin sopusuhtainen ja mittasuhteiltaan oikeanlainen, ehkä aavistuksen pienempi, jonka piirteen voinee pistää nuoren iän piikkiin. Hän on lihaksistonsa osalta kohtalaisen kehittynyt, ei mikään täysi eliitti mutta pieksisi helposti itseään pienemmät mennen tullen. Ruumis on vanttera ja pitkä, pääasiassa lumiympäristöön sopeutunut, mutta myös virtaviivainen, vaikkei nartusta isommin juoksijaksi taida ollakkaan. Tassut ovat leveät ja paksut, pääasiassa lähes pelkää karvaa. Kirjoittamistaidon vuoksi Rhodo on näppärä etutassuistaan, tarpeeksi hyvä että käsialasta saa selvää. Siivet ovat muuhun ruumiseen ja lentokykyyn tarvittavan kokoon verrattuna kohtalaisen pienet, koostuen enemmän sulista kuin itse lihaksistosta tai luusta. Vaikkei Rhodo olekkaan koskaa irrottanut siipinauhaansa, hänellä on lintujen seuraamisen vuoksi edes jonkinlainen käsitys, miten siivet toimisivat ja kuinka niillä lennetään. Tätä taitoa hän ei kuitenkaan itse osaa niin millään, harjoittelun puutteen ja enemmän haluttomuuden vuoksi. Häntä on pitkä ja paksu, erityisesti päästään.
Turkin karva on erittäin paksua ja pöyheää kesät talvet, näin neidillä on erittäin suuri riski saada kuumina kesinä lämpöhalvaus, jos ei ymmärrä siirtyä varjoon ja juoda paljoa. Harmahtava pohjaväri ei toimi välttämättä mannermaastossa, mutta harmaanruskeista täplistä saa edes jotain suojaa. Täplät seuraavat kohtalaisen tarkkaa sijoitusta ja ovat keskeltä sinertävän harmaita, peittäen lähes koko ruumiin aluspuolta lukuunottamatta, joka on muuta turkkia vaaleampaa. Myös korvien takaosat ovat kokonaan harmaanruskeat. Silmät ovat laajat ja ruskeat, mutta Rhodon näkö ei läheskään yhtä hyvä kuin lajitovereillaan liiallisen lähelle katsomisen vuoksi, ja hänen on pakko siristää aina silloin tällöin erottaakseen kohteita. Vastapainoksi haju- ja kuuloaisti ovat varsin hyvin kehittyneet, korvaten menetetyn viidenneksen. Siipien sulat ovat pohjaväriltään vaaleanharmaan ruskeat, aina tyveen ja kiinnityskohtaan mentäessä muuten paljon tummemmaksi ja puhtaamman väriseksi. Reunukset ovat vaaleat, ja vaikka sulkia on määrällisesti vähän, ne ovat kuitenkin leveät eivätkä irtoa helposti sulkasadon tavoin.
Naaras kuljettaa mukanaan ei-niin-ikivanhaa ruskeaa nahkalaukkua, vedettynä olkapäiden ja siipien ylitse repun tavoin, kuitenkin sijoitettuna rintakehän alle. Koska Rhodo ei liiku suuria välimatkoja, lisuste ei sinänsä häiritse liikkumista niin paljoa. Sisältönä toimivat muistivihkoja, sulkakyniä, mustepulloja ja muita kirjoitustarvikkeita, joskus myös vanhoja kankaisia nenäliinoja. Siipinahka on väsätty samaisesta materiaalista kuin laukku itse, kulkien ensimmäisen nivelen ylitse, näin estäen siipien nostamisen, muttei liikuttelua. Selässään Rhodolla on suojana eräänlainen hyvin paksu, kankainen matto/liina, tarkoituksena estää liiallinen hiertyminen. Kude on vihreää, sisäreunoissa punaruskella neulottuja kuvioita. Vasen korva on lävistetty niin, että sen korvalehden välistä voidaan pujottaa musta korpin sulkana käytetty kynä. Hännässään taas on kolme suurta rengasta, joista ensimmäinen on kultainen pienellä kaiverruksella. Kaksi seuraavaa ja ulointa ovat vähemmän puhdasta ja sen vuoksi vähemmän puhtaan värisiä. Kaivuksen tekstillä ei ole naaraalle itselleen minkäänlaista merkitystä.

Luonne:
Rhodo on hyvinkin rauhallinen ja kiltti neitonen, naisellinen käytökseltään - vaikkei kenties sitä täysin mieleltään? - hyvin lempeä ja äidillinen henkilö. Muiden on helppo olla hänen kanssaan, eikä naaras panekkaan pahakseen jos joku tälle tulisi avautumaan tai tarvitsisi lohtua. Hänen on kuitenkin melko vaikea ymmärtää aivan täysin muiden huolia, miksi toiset nyt noin helposti sellaisesta masentuvat, muttei anna tämän näkyä ulospäin, nyökkäilee vain ja unohtaa suurimman osan ongelmista pian. Rhodo ei suutu kovinkaan helposti tai ota mitään itseensä, mutta auta armias jos menet suututtamaan, aivan kunnolla siis, on parempi pistää juoksuksi. Vaikka tappelu ei ole ensimmäinen liike naisen vastauksena ilkeilylle, tämä osaa kyllä käydä päälle käydä erittäin aggressiiviseksi, joskus peräti unohtaen suuren kokonsa ja voimansa. Isompien päälle ei välttämättä niin helposti käy, mutta saattaa näykkäistäkkin varoitukseksi. Neiti ottaa asiat helposti ja omalla tahdillaan, kärsivällisyys on hyvä eikä mihinkään ole kiire.
Jottei hän nyt aivan pyhimys olisi, kyllähän niitä vikojakin löytyy. Rhodo on hieman höntti, unohtavainen ja kohtalaisen helposti vietävissä, häntä voi höynäyttää tuosta vain ja saada tekemään niitä sun näitä. Hän viettää paljon aikaa omissa maailmoissaan, joskus jopa kesken lauseen voi vaieta ja antaa ajatustensa vaellella ties kuinka kauas. Melkoinen unelmoija osaa olla hänkin. Vaikka Rhodo onkin läheinen muita kohtaan eikä vierasta, hän on silti hiljainen eikä aina ota kantaa aivan kaikkeen. Puhuu toki jos kysytään, muttei ole aina tunkemassa keskusteluun mukaan, ellei jotain erittäin tärkeää pidä sanoa. Muun porukan keskellä melko neutraali, silti se apua antava ja hymyilevä olento, se höpsö ja aina heräteltävä neiti.
Oma perhe ja ystävät ovat Rhodolle tärkeitä arvoja, muiden hyvinvointi suurinpiirtein yksi suurimpia. Silti, kaipaa aina joskus välillä omaa rauhaakin muiden touhuista ja melun puheesta, jolloin voi vetäytyä sivummalle ja upota mietelmiinsä. Ei kuitenkaan missään nimessä viihdy suuria aikoja täysin yksinään, syrjässä muilta tai kontaktista muista, jolloin voinee ahdistua ja alkaa vaellella hermostuneesti ees taas, etsien ongelmaan ratkaisua. Hänen onkin siis hyvä olla aina perillä muun ryhmän tai yhteisön olemassaolosta ja mistä nämä tavoittaa.

Menneisyys:
Naaras on pienestä pitäen tottunut suuren perheeseen ja lapsikatraaseen. Hänellä oli jo entuudestaan useampi vanhempi sisar perheessään, eikä loppua tuntunut tulevan hänen itsensä kasvaessaankaan. Heti vartuttuaan tarpeeksi vanhaksi myös hänen oli aika aloittaa perheen huoltimiseen osallistuminen, luojan lykky vanhimmilta siskoilta ja veljiltä sai paljon tukea ja apuja, mukaanlukien elämän ohjeita noin yleensä. Perheen isä oli se joka toi leivän pöytään, äiti kävi aina silloin tällöin poistumassa kotoa hakemassa lisätienestiä kun sitä tarvittiin. taloudellisesti tasaisia aikoja oli paljon, joskus taas jouduttiin elämään kukkaron nyörit kireällä, mutta nälkäkuolemaa ei kukaan koskaa joutunut kohtaamaan.
Kirjoittamisen kiinnostus ja hauskuus syntyi nuorelle neidille itsestään, ilman isompaa auttamista. Oppiessaan kirjoittamaan - pentu sai opin vanhalta herrasopettajalta, joka myös luki hälle paljon tarinoita ja näin sai nuoren kiinnostumaan omien ajatusten ja ideoiden ylöskirjoittamisesta - hän pisti ylös kaiken mitä vain mieleen tuli; ajatuksia, mitä päivän aikana näki ja koki, jopa kirjoitti satuja nuoremmille sisaruksilleen. Silti hän toki jatkoi mutisematta ja halukkaasti muun perheen hoitamista, kunnes äiti viimein menetti hedelmällisyytensä ja lisääntyminen pysähtyi, talouden ja jäsenten mielenterveyden onneksi. Rhodo asuu yhä kotonaan, yhtenä vanhimmista sisaruksista ja eräänlaisena hoiturina, kuitenkin suorittaen myös omaa elämäänsä. Siipinauhan poistaminen on suvussa laskettu eräänlaiseksi symboliksi kotoa pois muuttamisen merkiksi ja vapaan elämän alkamiseksi, jotenka neidillä ei ole erityisemmin intoa jäädän tätä odottamaan.

Muuta:
- Pyrkii harjoittamaan kirjailijan ammattia, pääasiassa seikkailu ja joskus romantiikka-aiheisia
- Asuu Stelvan pohjoisosissa
- Pelkää täyttä sokeutumistaan tai muusta maailmasta täydellistä eristäytymistä
- Herkkä kuivalle ilmalle, paljon nenäverenvuotoa

Sellasta kivaa.

Vastaus:

Mahtavaa, taas uusi liittyjä! :) Vähän venähti vastailu, mutta sinut on hyväksytty mukaan :D Lisäänkin tiedot heti, kun netti toimii kunnolla 8D

Nimi: Sussur

15.04.2015 19:50
Eilen heti aamulla herätessä tuli mieleen katsastaa tämä paikka läpi, vaikka sen olen aikasemmin mennyt jo tekemähän. Rupesi vaan pääkoppa listamaan enemmän liittymistä kannattavia ajatukisa ja ideoita kuin sen jättämistä, jotenka pistinpä hahmon suunnitelluun ja sellainen nyt löytyykin 8D
Elikkäs meikältä olisi odotettavissa mahdollista liittymistä, josko ehdin ennen paikkojen täyttymistä 8D Vaihteeksi ei hahmojen vaan itse idean takia koska derp~
Sellasta tänään.

Vastaus:

Hei, todella mahtavaa! Odottelen jo innoissani hahmoa ^^ Kolme paikkaa vielä auki, joista yhdelle on jo hakija, joten todennäköisesti pääset mukaan :)

Nimi: Karkki

12.04.2015 14:13
Päätinpä sitten tehdä hakemuksen :3

Nimi: Viola

Sukupuoli: Narttu

Laji/rotu: Koira, buhund

Ulkonäkö: Viola on vaaleanruskeahko narttukoira, jolla on vaaleammat tassut. Kuonoa ympäröi harmaa ja vaalea karva. Vasemman, vihreän silmän sekä toisen, sinisen silmän alla on suurehkoja pisamia. Violan häntä on puoleksi tumma. Siivet nartulla ovat ruskeat, joissa on tummempia kohtia ja pilkkuja. Hänen kauniita kasvojaan ja kaulaansa peittää vanha, punainen huppu. Violan suuta peittää huivi, jonka koira voi vetää nenänkin päälle. Vasemmassa korvassa on kolme korvakorua, kaksi kultaista rengasta ja yksi, hopeinen nappikorvakoru. Oikeassa korvassa on kaksi lovea. Violalla on kaulassaan isoisältään saama kaunis, mutta vanha kaulakoru. Se näyttää ehkä silmältä, väreinään vaaleanvihreä ja vaaleansininen. Hänellä on myös toinen kaulakoru, vaaleanharmaa kaulaketju. Viola on kooltaan suuri, vahva ja lihaksikas. Turkki on pehmeää ja lyhyehköä. Jalat ovat hänellä pitkät. Nartun häntä kiertyy selän päälle, ja on todella tuuhea. Viola painaa noin 16 kg ja säkäkorkeus tällä on melkein 44 cm. Viola on ikäistään suurempikokoinen.

Luonne: Viola on erakkotyyppiä. Hän ei pidä johtajuudesta, ja pysyttelee yleensä siellä takarivistössä. Tosin hänet monesti kuvitellaan johtajaksi ja tyrkätään eteen. Violalla on terävä katse, eikä tämä ole kovin mukava tuntemattomille. Kylmä, eikä arvostele muita ulkonäön perusteella. Hyvin hiljainen ja puhuu vähän, yleensä nyökkäillen. Uskaltaa kuitenkin keskusteluihin, jos mukana on tuttuja. Vähät välittää, jos joutuu haukutuksi. Vaikka ulkokuori vaikuttaisi siltä, että Viola olisi hiljainen, osaa hän väittää kunnolla vastaan ja sanoa suoraan ei. Kunnioittaa vanhempiaan sekä nuorempiaan. Kohtelias, ja yrittää olla aina muiden mieliksi. Hyvin aikuismainen. Narttu on myös rohkea ja viisas. Huumorintajua tältä kaverilta on hieman vaikea odottaa, eikä sitä juurikaan ole. Toisten hyville vitseille saattaa nauraa, mutta omat vitsit eivät juurikaan ketään naurata. Kärsivällinen, ainakin yrittää olla. Ei suutu heti, vaan monen kerran jälkeen, jos silloinkaan.

Menneisyys: Viola syntyi perheeseen, jossa nartun rooli oli olla ”äidin apulainen”, ja auttaa ruoanlaitossa ja pienten pentujen hoitamisessa. Viola oli perheen vanhin pentu ja joutui aina pitämään huolta muista pennusta, kun emo itse teki muita asioitaan. Viola kyllästyi hoitamiseen ja karkasi kotoaan yhtenä päivänä, ottaen mukaansa vanhan, punaisen hupun, kaulakorut ja huivin. Hän ei asunut juurikaan missään, vaan kierteli siellä täällä. Myöhemmin, kun Viola viimein uskaltautui takaisin kotiinsa, oli koko perhe lähtenyt pois aikoja sitten. Vanha talo oli palanut, ja se oli täynnä hometta ja likaa. Viola onnistui jotenkin ihmeellisesti korjaamaan reiät ja homeen aiheuttamat ongelmat. Hän asustelee nyt siis ränsistyneessä, vanhassa talossa, mutta on saanut siitä kodin oloisen paikan itselleen. Vieraita ei juurikaan koskaan käy hänellä, osaksi ehkä siksi, että talo näyttää vaaralliselta ja pelottavalta, ja osaksi, koska talo on syrjäisellä seudulla. Viola sai elätettyä itsensä saalistamalla ruokaa ja myymällä saaliitaan. Ihme kyllä, miten hän osaa elättää itsensä, luultavasti monen vuoden kokemuksesta äidin apulaisena.

Muuta: Siipinauha on punottu sitkeästä nahasta, jota on vaikea saada rikottua. Violalla on erittäin hyvä kuulo- ja hajuaisti. Näköaisti ei ole niinkään hyvä. Osaa tulkita hyvin ilmeet. Violalla on klaustrofobia (ahtaan paikan kammo) ja akrofobia (korkean paikan kammo), joita hän yrittää tosin peitellä.

Kuva: http://sta.sh/02748zs6gomb

Ja sitten vielä, minut löytää täältä: http://thekarkkinami.deviantart.com

Vastaus:

Mahtavaa, liittyjä! :D Näillä näkymin pääset mukaan ja neitokainen nähdään tarinassa ^^

Nimi: Bale

13.03.2015 21:39
Eipä kuvaa ole, kun piirtäminen on aika vaikeaa. Mutta ottaisin mielelläni jonkun kuvan, jos haluat tai joku haluaa piirtää. :)

Vastaus:

Selvähän se, piirtelen kuvan lähiaikoina, sillä ellei yhtäkkistä ruuhkaa tule, niin pääset mukaan :)

Nimi: Bale
Kotisivut: http://vupl.suntuubi.com/

13.03.2015 06:51
Oho, unohdin laittaa sivun, josta minut saa kiinni. Nyt se on kuitenkin tuossa Kotisivu-kohdassa.

Vastaus:

Juu, ei se mitään. :) Onko muuten olemassa kuvaa Faryrille, vai haluatko jonkun muun piirtävän sen, jos pääset mukaan? :D

Nimi: Bale

12.03.2015 21:41
Liityskelen nyt sitten. :)

Nimi: Faryr

Sukupuoli: Uros

Laji/Rotu: Koira/Lagotto romagnolo

Ulkonäkö: Faryr on korkea ja suhteellisen roteva lagotto romagnolo. Se on säkäkorkeudeltaan noin 42cm ja painaa noin 13kg. Faryr tulee vielä hiukan kasvamaan, mutta se on jo suurinpiirtein lopullisessa koossaan.

Faryr on väriltään ruskea-valkoinen ja turkki on hyvin kiharainen ja pitkä, mutta ruskeat, pyöreät silmät kuitenkin näkyvät melko hyvin. Pää on melko pieni ja kuono epälagottomaisesti melko pitkä. Korvat ovat lupat ja melko isot ja pitkät, eivät kuitenkaan verrattavissa esim. bassettien korviin. Kirsu on pieni ja ruskea, mutta sieraimet näkyvät selkeästi. Faryrin hampaat ovat pääasiassa valkoiset, mutta niiden juuret ovat hyvin keltaiset. Kieli on melko pitkä ja punainen.

Jalat Faryrillä ovat varsin pitkät ja ruuminrakenteeseen nähden hyvin "rimppakinttumaiset". Ruumiinrakenne on hyvin pitkä ja sen päässä oleva häntä on kapea ja pitkä, ikäänkuin rotan siimahäntä.

Siivet Faryrilla ovat hyvin pitkät ja kiharaiset. Väriltään ne ovat kokovalkoiset, mutta mukailevat muuten hyvin paljon turkkia. Sulkia siivistä löytyy melko vähän.

Luonne: Faryr on hyvin innokas lähes kaikessa. Se rakastaa vettä ja tykkää käydä uimassa joka päivä. Faryr on hyvin sosiaalinen ja pitää muiden kanssa keskustelusta. Se kuitenkin välttelee mulkoilevia ja muuten epäilyttäviä tyyppejä, joiden kanssa se ei välttämättä viitsi edes keskustella. Faryr vihaa omia siipiään ja haluaisi ne pois. Sen mielestä ne ovat liian rumat ja pitkät.

Faryr on valmis lähes kaikkeen ja suostuu yleensä keskustelemaan muiden kanssa. Se tottelee ja kunnioittaa aikuisia hyvin paljon ja on kaiken kaikkiaan elämäänsä hyvin tyytyväinen. Faryr on huonompitämään salaisuuksia ja saattaa möläyttää muille mitä sattuu. Tämä ei silti tarkoita, että Faryr olisi älyllisesti tyhmä. Se ymmärtää monia asioita ja kuuntelee oppitunneilla tarkasti, mitä sanotaan. Faryrillä on hyvä muisti ja se harvoin unohtaa mitään. Se ei ole juurikaan kiinnostunut mistään ammatista vaan haluaisi lähinnä toimia ammattiuimarina.

Menneisyys: Faryr syntyi rikkaaseen aatelissukuun ja on saanut lyhyen elämänsä aikana tutustua moneenkin asiaan. Faryria on kohdeltu lapsuudessa hyvin, eikä se olekaan tottunut vihaisiin siivekkäisiin. Se on saanut viettää paljon aikaa sataman läheisyydessä ja siellä se on myös oppinut uimaan. Faryr ei ole mitään erityisen merkittävää elämässään kokenut, mutta sen veli on juuri sairastunut vakavaan tautiin.

Muuta: Faryrin siipinauha tukevaa karhun nahkaa, eikä sitä ole ihan helppo irroittaa. Pienen repimisen jälkeen se kuitenkin onnistuu.

Vastaus:

Hoo, lupaavalta näyttää. :) Nyt vain odotellaan ^^

Nimi: Ninjis

08.03.2015 00:46
Heips!
Saatan harkita improosi liittymistä, mutten voi luvata vielä mitään, kun en tiedä riittääkö aikani. Mutta katsotaan ~ :)
Ajattelin myös ehdottaa, että jos oma hahmosi improon on jo valmis niin ehkä voisit laittaa sen näytille Hahmot-osioon? :3 Ihmiset saisivat siitä varmasti mallia ja uskallusta luoda oman hahmonsa. Mutta tää oli vain ehdotus. ^^

Vastaus:

Hihii, kuullostaa lupaavalta, toivottavasti se aika riittää ;) Olisi mukavaa saada sinutkin seuraan :D

Ja ehe, sen hahmon kanssa on hieman tullut viivästyksiä monesta syystä, mutta tällä hetkellä olen tekemässä sitä, onneksi se pahin ja aikaavievin eli luonne on saatu tehtyä 8D Ja samaa mieltä olen, harmittelen vain tuota viivytystä, mitä on tullut x)

Nimi: Bale

06.03.2015 17:46
Olisikos täällä vai tilaa? Voisin liittyä. :)

Vastaus:

Onhan toki, vielä on aikaa ja tilaa, kukaan muu ei ole tehnyt vielä hakemusta :)

Nimi: Nibs
Kotisivut: http://hiddenkiss.net/hpau.php

03.03.2015 19:54
Anteeksi, siis tuo aiempi viesti koski tätä HP-roolipeliäni. :D Linkitin vahingossa Potter-blogini.

Vastaus:

Eipä mitään ^^

Nimi: Nibs
Kotisivut: http://pottermaailma.blogspot.fi

03.03.2015 19:53
Hei!

Kysyit linkinvaihtoa jo muutama viikko sitten. Siis anteeksi kesto. Linkinvaihto sopii mainiosti ja linkki löytyy nyt meiltä!

Mukavaa alkukevättä kaikille! :)

Vastaus:

Kiva juttu ^^ Eikä haittaa kesto. :)

Ja kiitokset samoin :D

Nimi: Heta
Kotisivut: http://gampelaa.wix.com/time-and-space

23.02.2015 19:49
Tervehdys! Löysin sivunne sattumalta ja tulinpahan heti tänne vieraskirjaan sotkemaan. :) Siispä asiaan: Kiinnostaisiko teitä linkinvaihto Doctor Who-foorumiroolipelini kanssa? Niin tai näin, olisi mukavaa mikäli voisitte käydä ilmoittamassa asiasta vieraskirjaamme. Kiitoksia! :)

Nimi: Zaaga
Kotisivut: http://kuura.suntuubi.com/

23.02.2015 17:51
Vaikuttaa ihan äärettömän mielenkiintoiselta, vitsit kun olis aikaa niin varmasti liittyisin.. No, pitää vielä miettiä! :)

Vastaus:

Siitä vaan :D Improt on siitä helppoja, että tarvii vaan tsiikailla sivuja ja lukea muiden luvut ja omalla vuorollaan kirjoittaa vähäsen 8D Ei kulu paljon aikaa ^^ Mutta kiitos kiitos, toivottavasti saamme sinusta kirjoittajan >:3

Nimi: Sonja
Kotisivut: http://www.blackrose.suntuubi.com/

21.02.2015 21:46
Linkinvaihto käy! :)

Vastaus:

Hyvä, kiitoksia ^^

©2019 Vieraskirja - suntuubi.com